У Львові через сніг у магазині обвалився дах

В приміщенні на той момент перебувала працівниця магазину.

У четвер, 11 лютого, біля одного з львівських супермаркетів “Рукавичка”, що по вулиці Луганська, 6 обвалився дах добудови, розташованої зі сторони магазину.

"Інцидент трапився о 17:30 в магазині "Гора". На місці працюють рятувальники та патрульна поліція Львова", - повідомляє “Варта 1“.

Зазначається, що в приміщенні на той момент перебувала працівниця магазину. Жінка не постраждала. За словами працівників служби ДСНС, жінку вивели з магазину, вона не травмувалась, але зараз перебуває у шоковому стані. Усі обставини наразі з’ясовуються.

Тим часом, негода у Львові не вщухає, вночі в місті випало до 35 см снігу. У зв'язку з цим сьогодні, 11 лютого, відбулось засідання міської комісії з надзвичайних ситуацій, яка рекомендує усім закладам, установам та підприємствам Львівської громади зробити п’ятницю вихідним днем, або працювати дистанційно; садочки працюватимуть у режимі чергових груп. Школи переходять на дистанційне навчання, але будуть відкритими для учнів, які не мають з ким залишитись вдома.

Громадський транспорт курсує, також працює снігоприбиральна техніка. Комунальники працюють дуже інтенсивно, але з такими рясними опадами впоратися вдається не одразу. Тож людей закликають без нагальної потреби не виїжджати на власних авто.

За прогнозами синоптиків, 11-15 лютого на Львівщині і надалі очікуються значні опади — сніг та мокрий сніг, ожеледь, пориви північно-західного вітру 15- 20 м/с, хуртовини.

Через негоду майже 50 сіл та міст Львівщини залишись без світла.

Новини України: у Львівській області патрульні визволили вагітну зі снігової пастки

Новини України: у Львівській області патрульні визволили вагітну зі снігової пастки

Повʼязані теми:

Наступна публікація