У Львівській області поїзд протаранив пасажирський автобус: загинув чоловік

У Львівській області поїзд протаранив пасажирський автобус: загинув чоловік

Одна жінка опинилася у лікарні.

У Львівській області на залізничному переїзді Ставчани — Любінь Великий вранці 23 січня сталася аварія: зіткнулися маршрутка та потяг.

Про це повідомила пресслужба Львівської залізниці у Facebook.

Зазначається, що водій, знехтував попередженням на переїзді, які забороняли рух автотранспорту, та виїхав на переїзд. Побачивши на переїзді пасажирський автобус, машиніст потяга застосував екстрене гальмування, але відстань була замалою, а тому сталося зіткнення. 

Затримки в русі пасажирських поїздів нема. "За попередніми висновками експертної комісії, що вивчає причини та обставини випадку, аварія трапилася з вини водія маршрутного таксі, який грубо порушив правила дорожнього руху", — повідомили на залізниці.

Аварія забрала життя 48-річного чоловіка, повідомили у поліції Львівської області. Він помер у лікарні від отриманих травм. 

Внаслідок ДТП травмувалася також ще одна 36-річна пасажирка. Її госпіталізували до Пустомитівської лікарні. Суспільне повідомляє, що жінка працює медсестрою, а вранці їхала на роботу."У неї перелом нижньої треті правого плеча. Такий досить недобрий перелом", — розповіла директора з лікувальної роботи Путомитівської ЦРЛ Адріана Шикула.

Фото: ГУМВС України у Львівській області

За фактом відкрито кримінальне провадження за статтею "Порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого". Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Як повідомлялося, у Полтавській області, проігнорувавши шлагбаум і світлофор, водій "Форду" спробував проскочити залізничний переїзд. Однак, авто застрягло на коліях і його на швидкості у 140 кілометрів за годину протаранив поїзд. Після цього понівечений автомобіль ще й протягнуло кілька сотень метрів. 

У Енергодарі на залізничному переїзді жінка поїхала прямо під колеса потяга

У Енергодарі на залізничному переїзді жінка поїхала прямо під колеса потяга

 

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Аваріі та ДТП
Наступна публікація