Садовий розказав про переведення шкіл на дистанційне навчання та чи введуть у Львові локдаун

Садовий розказав про переведення шкіл на дистанційне навчання та чи введуть у Львові локдаун

Фото: www.facebook.com/pg/andriy.sadovyi

Андрій Садовий розказав, чи планується у Львові введення повного локдауну.

У Львові через спалах коронавірусу можливе запровадження жорстокого карантину. Проте до 11 березня діти навчатимуться у школах у звичному режимі. 

Про це сказав міський голова Львова Андрій Садовий. 

"За словами медиків, ця хвиля вірусу є дуже агресивною, щодня до лікарень поступає близько 30 нових пацієнтів. Зараз ситуація досить тривожна, тому будемо змушені приймати достатньо непрості рішення. Щодо локдауну, тому думаю, що він цілком можливий. Зараз локдаун є на Франківщині, Закарпатті, Чернівецькій області. Також схожа ситуація є в світі: Естонія пішла на локдаун, в деяких країнах вже немає де лікувати хворих. Хвиля вірусу поступово заповнює Львівщину, тому ми на порозі дуже непростих рішень, але вірю, що ми зі всім впораємось", - пояснив Садовий. 

Також під час брифінгу після засідання міської комісії ТЕБ та НС Андрій Садовий наголосив, що до четверга школи у Львові не переводитимуть на дистанційне навчання. Також міський голова додав, що зараз 120 львівських вчителів хворіють на COVID-19. 

"Проте кожна школа може самостійно приймати рішення про переведення школярів на дистанційне навчання. Завтра буде велика онлайн-нарада із всіма керівниками шкіл та головними лікарями. Там обговорюватимуть вчасне звернення та виявлення контактних осіб у навчальних закладах", - сказав під час брифінгу Андрій Садовий. 

Нагадаємо, коронавірус у Львові 9 березня не збавляє оберти. Так, станом на 08:00 9 березня у Львові та на Львівщині уже 83211 підтверджених випадків інфікування коронавірусом. 

Також у Львівській області попередили про спалах COVID-19. 

Коронавірус в Україні: за минулу добу зафіксовано більше 3 тисяч нових випадків інфікувань

Коронавірус в Україні: за минулу добу зафіксовано більше 3 тисяч нових випадків інфікувань

 

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Локдаун в Україні 2021
Наступна публікація