Загибель школяра на екскурсії на Львівщині: у класного керівника серцевий напад

Загибель школяра на екскурсії на Львівщині: у класного керівника серцевий напад

Фото: із соцмереж

Хлопчик надто близько підійшов до води, була швидка течія, він послизнувся і впав у воду.

Класний керівник хлопчика, який загинув під час шкільної екскурсії на водоспаді Кам'янка у Львівській області, отримав серцевий напад і нині перебуває в лікарні. 

Про це повідомила начальниця управління освіти Львівської міської ради Зоряна Довганик, йдеться на сайті міськради. 

"Класний керівник, який супроводжував дітей, отримав серцевий напад, тому перебуває зараз у лікарні в місті Сколе. Окрім того вчитель, який рятував життя дитині, наковтався води та отримав переохолодження, тому також доставлений до лікарні у Сколе", - повідомила Довганик.

Діти поїхали на екскурсію разом із працівниками закладу освіти та особами, що їх супроводжували: 3 вчителів та 2 батьків. Як стало відомо, хлопчик надто близько підійшов до води, була швидка течія, він послизнувся і впав у воду. На місці проводили реанімаційні заходи як педагоги, що поїхали з дітьми на екскурсію, так і медики, адже була викликана карета швидкої допомоги. На жаль, врятувати життя дитини не вдалося.

Зараз на місці працює слідчо-оперативна група. Управління освіти створить комісію для розслідування фактів трагедії.

Нагадаємо, у селі Кам'янка Стрийського району Львівської області 2 червня о 11:56 загинув учень 6 класу однієї із львівських шкіл. Дитина, перебуваючи біля водоспаду, впала і опинилась під водою. Очевидці викликали рятувальників, проте було вже пізно. Хлопчик загинув.

Водоспад Кам'янка висотою близько семи метрів розташований в межах національного природного парку "Сколівські Бескиди" і є доволі популярним серед туристів. На момент інциденту була потужна водна течії. До слова, на відео, зробленому 30 травня на водоспаді, видно бурхливий потік води. 

Новини України: 12-річний хлопчик загинув на шкільній екскурсії біля водоспаду

Новини України: 12-річний хлопчик загинув на шкільній екскурсії біля водоспаду

Повʼязані теми:

Наступна публікація