Заборона продажу алкоголю та закриття нічних клубів: у Львові ввели нові карантинні обмеження

Заборона продажу алкоголю та закриття нічних клубів: у Львові ввели нові карантинні обмеження

Фото: УНІАН

Також у місті оголосили про попередження деяким закладам, які не дотримуються карантину.

У Львові від 2 квітня через спалах коронавірусу починають діяти нові карантинні обмеження. У місті закладам заборонили продавати алкоголь на розлив та закрили понад 20 нічних клубів. 

Про це йдеться у рішенні міської комісії ТЕБ і НС. 

У місті від 2 квітня  заборонили продаж алкогольних напоїв на розлив закладам громадського харчування, що працюють на виніс. Також у Львові від 2 квітня заборонили діяльність понад 20 нічних клубів. 

Натомість комісія ТЕБ НС дозволила Львівському міському центру реабілітації "Джерело" із 5 квітня: надавати послуги комплексної реабілітації та раннього втручання винятково по запису та з дотриманням карантинних вимог; надавати послуги денного догляду для дітей та осіб з інвалідністю в групах не більше 10 людей, відповідно до графіку та з дотриманням карантинних вимог.

Також міська рада через порушення карантинних вимог оголосила попередження закладам громадського харчування, ринкам та супермаркетам, серед яких: кав’ярня "7 Севен-хевен" у ТЦ "Інтер-Сіті" (просп. Червоної Калини, 62а), пункту продажу товарів "Аксесуари до мобільних телефонів" у ТЦ "Вікторія Гарденс" , ТзОВ "Галицьке перехрестя", ТзОВ "Ринок сільськогосподарської продукції "Шувар"  і "Сільпо" (вул. Богдана Хмельницького, 214).

Якщо недоліки в дотриманні карантинних вимог не усунуть, заклади зачинять.

Нагадаємо, коронавірус у Львові 1 квітня пішов угору. За оперативними даними, виявлено 1141 нових хворих на COVID-19. Серед них – 465 мешканців Львова.

Раніше у Львові подовжили посилений карантин до 12 квітня. У місті перевели транспорт у режим спецперевезень та заборонили проведення масових заходів. 

Новини України: у Вінниці почали вакцинувати від коронавірусу правоохоронців

Новини України: у Вінниці почали вакцинувати від коронавірусу правоохоронців

 

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Локдаун в Україні 2021
Наступна публікація