Вибух гранати у Львівській області: чому загинули люди та звідки з'явилася зброя

Вибух гранати у Львівській області: чому загинули люди та звідки з'явилася зброя

Жінка, яка постраждала від вибуху гранати у Львівській області, притомна, але її стан тяжкий.

Увечері суботи, 20 лютого, в Дрогобичі Львівської області на вулиці від вибуху гранати загинули двоє чоловіків, ще одна жінка отримала травми.

Більш детально — у матеріалі ТСН.19:30

Біля під'їзду дрогобицької п'ятиповерхівки — лампадка та дві троянди. Двоє чоловіків загинули на місці. Те, що 38-річна жінка, яка стояла поруч, вижила, медики називають дивом. Втім, травми потерпілої — тяжкі. Попереду на неї чекають кілька операцій.

Жінка при тямі і вже дала перші свідчення поліції. Але подробиць правоохоронці не розголошують. Кажуть: подружжя прийшло до 40-річного Володимира, що мешкав тут. Напередодні у нього був день народження. Конфліктів не було: близько трьох років разом працювали, їздили за кордон. 

Звідки чоловік взяв боєприпас — правоохоронці ще з'ясовують. Лише торік в Україні у різних містах просто посеред вулиць чи в автомобілях підірвали понад сотню гранат, 27 людей загинули, 64 були поранені. За незаконне зберігання зброї можна сісти на 7 років у в'язницю. Але якщо її добровільно здати до поліції – покарання жодного. В обох загиблих чоловіків залишилися малолітні діти. 

Новини України: чому у Дрогобичі від вибуху гранати загинули люди та звідки з`явилася зброя

Новини України: чому у Дрогобичі від вибуху гранати загинули люди та звідки з`явилася зброя

Нагадаємо, що з'явилися подробиці про загиблого від вибуху гранати в Києві. Чоловік, який підірвав себе біля дитячого садочка в Києві, перед самогубством кілька хвилин сидів на майданчику, а потім попросив тих, хто був біля нього, відійти. 

Підписуйтесь на наші канали у Telegram та Viber.

 

Повʼязані теми:

Наступна публікація