Вбивство матері трьох дітей у Львові: чоловіку проведуть психіатричну експертизу

Вбивство матері трьох дітей у Львові: чоловіку проведуть психіатричну експертизу

Фото: ТСН.ua

Підозрюваного взяли під варту, він перебуває у СІЗО.

У Львові поліцейські взяли під варту підозрюваного у вбивстві своєї дружини. Такий запобіжний захід 31-річному львів’янину обрав суд. За скоєне йому загрожує покарання – від семи до п’ятнадцяти років позбавлення волі.

Про це сьогодні, 15 січня, повідомили в пресслужбі поліції Львівської області.

В прокуратурі Львівської області розповіли ZAXID.NET, що правоохоронці вирішують питання про призначення підозрюваному судово-психіатричної експертизи. Невдовзі таке клопотання буде скеровано до суду. За рішенням суду чоловікові можуть призначити судово-психіатричну експертизу та скерувати його до психіатричної лікарні.

Маленьких дітей, віком пів року, два та п'ять років, які залишилися без мами, забрали до себе бабця та дід – батьки загиблої жінки.

Нагадаємо, 12 січня у квартирі на вул. Кн.Ольги між підозрюваним та його 30-річною дружиною виник побутовий конфлікт, під час якого чоловік наніс дружині удари по обличчю та задушив.

фото / Львівська обласна прокуратура

У цей час у квартирі перебували шестимісячне немовля та ще двоє дітей віком 2 та 5 років. Вони спали у дитячій кімнаті. Тіло 30-річної жінки правоохоронці знайшли у спальні. Їх матір померла до приїзду медиків. Про скоєне молодий чоловік сам повідомив у поліцію. На його тілі було виявлено ножове поранення.

У Львові чоловік задушив власну дружину, поки троє їхніх дітей спали у сусідній кімнаті

У Львові чоловік задушив власну дружину, поки троє їхніх дітей спали у сусідній кімнаті

 

Повʼязані теми:

Наступна публікація