Вагітну сироту з Львівської області не впускали додому: стало відомо, що з її житлом

Вагітну сироту з Львівської області не впускали додому: стало відомо, що з її житлом

Фото: pixabay.com

У мерії кажуть, що вирішили проблему, а сусідка просто хворіла на COVID-19, тож через це сирота не могла потрапити до помешкання, яке їй залишилось у спадок від покійної матері.

Вагітній сироті, яка не мала доступу до власного помешкання у Стрию на Львівщині, повернули житло. За словами заступниці міського голови Стрия Христини Грех, сусідка, яка не впускала сироту до помешкання була хвора на COVID-19, тому до квартири неможливо було потрапити, пише ІА Дивись.info.

"Вчора наша служба разом з керівником Стрийського міського центру соціальних служб Олександрою Дом’як, виїхала з працівниками поліції туди. Там вже все добре, все узгоджено. Справа на контролі в поліції. Правоохоронці зв’язалася з сусідкою Галиною. Вона була на місці, жодних проблем немає – квартиру відчинили", – розповіла Христина Грех.

19-річна Вікторія опинилась просто неба на 9-му місяці вагітності. Фото / Марта Левченко, Facebook

За її словами, за збігом обставин все вдалося вирішити саме того самого дня, коли справа набула значного розголосу в соцмережах і ЗМІ.

Також вона додала, що раніше в поліцію скеровували листа. На запитання, чому все вирішиться саме того дня, коли подія набула резонансу, в стрийській мерії відповіли, що вся справа в термінах.

"Коли вони хотіли потрапити у квартиру, щоби подивитись, то сусідка, пані Галина була хвора на COVID-19. Вони всі були хворі на COVID-19 і проживали у селі. А тому неможливо було потрапити у помешкання. Ми вже чекали, щоби вони виздоровіли і приїхали до Стрия. Бо вони за межами Стрия мають ще будинок", – розповіла заступниця міського голови.

Нагадаємо, раніше волонтерка Марта Левченко розповіла, що вагітна Вікторія після закінчення училища опинилася на вулиці, бомжувала, маючи законне житло. Вона не могла заселитись до помешкання, що належало її покійній матері. Сироту в кімнату не впускає сусідка. Тож на 9-му місяці вагітності жінка опинилась просто неба.

Чому в Донецькій області дівчина-сирота відмовляється жити у квартирі, яку отримала від міської влади

Чому в Донецькій області дівчина-сирота відмовляється жити у квартирі, яку отримала від міської влади

 

Повʼязані теми:

Наступна публікація