Українка, в якої стався крововилив в мозок на віпочинку в Туреччині, померла

Українка, в якої стався крововилив в мозок на віпочинку в Туреччині, померла

У мешканки Львівщини Зоряни Семенюк на відпочинку стався інсульт, згодом її вдалося стабілізувати, але після того, як жінка перенесла COVID-19, її стало гірше і лікарям не вдалося її врятувати.

Мешканка Львівської області Зоряна Семенюк-Святківська, в якої стався крововилив в мозок на відпочинку в Туреччині, померла. Жінка довгий час перебувала у комі та під апаратом ШВЛ, згодом її стан вдалося стабілізувати і навіть перевести в реабілітаційне віділення, але після того, як Зоряна перенесла COVID-19, її стан погіршився і лікарям не вдалося її врятувати, пише "Прикарпаття Online".

Про смерть мешканки села Зимна Вода Зоряни повідомила у середу, 14 квітня, її сестра Світлана Павук.

"Зорянка, наш світлий промінчику, який завжди світив усім! Тепер ти світитимеш на небі, моя найкраща зірочко. Світи на небі, моя зірочко, світи!", - написала сестра покійної на свої сторінці у Facebook.

Похорон відбудеться сьогодні, 15 квітня, по обіді в церкві Івана Богослова в с. Зимна Вода.

Нагадаємо, Зоряна Семенюк-Святківська у жовтні 2020 року разом з чоловіком поїхали на відпочинок до Туреччини, але вже через два дні жінці стало зле. Через погане самопочуття вона прилягла відпочити, а вранці чоловік помітив, що вона не прокидається. Як виявилось, у жінки стався інсульт, вона впала в кому. Рідні та медики боролись за життя Зоряни, та на жаль, врятувати її так і не вдалось. Без матері і дружини залишилось двоє дітей та чоловік.

Повʼязані теми:

Наступна публікація