У Львові від коронавірусу померла видатна піаністка

У Львові від коронавірусу померла видатна піаністка

Надія Бабинець, фото / Софія Соловій, Facebook

На 56-му році пішла з життя Надія Бабинець.

Від коронавірусу померла видатна піаністка, викладачка кафедри концертмейстерства Львівської національної музичної академії імені Миколи Лисенка Надія Бабинець.

Про її смерть повідомила на своїй сторінці у Facebook її знайома Софія Соловій.

"В це неможливо повірити, і неможливо прийняти. Дві речі, які несумісні між собою – Надія Бабинець і смерть. Але це сталося, вона прийшла і вирвала від нас нашу Надію Данилівну, забрала маму, бабусю, подругу, порадницю, прекрасну піаністку, музикознавця і чуйного педагога. Жахливий цей рік, жахливий цей вірус", - написала Софія Соловій.

Зазначимо, Надія Бабинець народилася у селі Глинськ Жовківського району 1965 року. Навчалась у Львівській спеціалізованій середній музичній школі-інтернаті та у Львівській національній музичній академії імені Лисенка. В останньому освітньому закладі Надія Бабинець працювала викладачкою кафедри концертмейстерства.

Разом з хором "Сурма" гастролювала у США, Польщі, Латвії, Німеччині, Україні як концертмейстерка.

Прощання з професоркою Надією Бабинець відбудеться сьогодні, 14 грудня, о 18:00 годині у Капличці , що на вул. Пекарській, 52. Похоронне богослужіння розпоченться у вівторок, 15 грудня, о 11:00 годині у Храмі Святих Володимира і Ольги на вул. Симоненка, 5.

Нагадаємо, коронавірус у Львові 14 грудня підтвердили ще у 105 мешканців. Всього у Львівській області - 182 нових інфікованих коронавірусом за добу.

Як народний артист Богдан Бенюк перехворів на коронавірус

Як народний артист Богдан Бенюк перехворів на коронавірус

 

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Коронавірус в Україні
Наступна публікація