У Львові та поблизу міста четверо дітей отруїлися чадним газом

У Львові та поблизу міста четверо дітей отруїлися чадним газом

Фото: УНІАН

Дітей ушпиталили.

За один день у Львові, та поблизу нього - в Сокільниках, шестеро людей отруїлися чадним газом, четверо постраждалих — діти. Їх доправили до медзакладів. Прикрі випадки стались у понеділок, 22 лютого.

Як повідомляє департамент з питань цивільного захисту ЛОДА, перший випадок трапився у приватному будинку на вул. Франка у Сокільниках ввечері 22 лютого. Близько 18:45 отруїлися чадним газом чотири особи, з них дві дитини 2012 року народження. Їх шпиталізували в лікарні Львова.

Ще двох дітей віком 7 і 3 роки у стані середньої важкості близько 23:00 шпиталізували до дитячої лікарні. Вони отруїлися чадним газом в квартирі будинку на вул. Шептицьких, 44 у Львові.

"Попередня причина отруєння – несправність газового обладнання у ванній кімнаті. Квартира обладнана газовим водонагрівачем. Працівники АТ "Львівгаз" тимчасово припинили подачу газу до квартири", — повідомили у департаменті ЛОДА.

Нагадаємо, 21 лютого у приватному житловому будинку на Львівщині загинули три людини. За попередніми даними, смерть настала внаслідок отруєння чадним газом.

У Львові жінку та двох дітей шпиталізували через отруєння чадним газом

У Львові жінку та двох дітей шпиталізували через отруєння чадним газом

Повʼязані теми:

Наступна публікація