У Львові працівниця пошти привласнила майже мільйон гривень: подробиці

У Львові працівниця пошти привласнила майже мільйон гривень: подробиці

Фото: УНІАН

Підозрюваній загрожує до 12 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

У Львові 53-річна працівниця пошти привласнила 800 тис. грн. Вона створювала фіктивні платіжні доручення за нібито надані послуги та перераховувала гроші на свої рахунки. 

Про це повідомили в Нацполіції Львівської області. 

За даними слідства, працівниця пошти мала доступ до платіжної системи установи та створювала фіктивні платіжні доручення за нібито надані послуги. Вона переказувала собі гроші у дні, коли було багато фінансових операцій та не більше 10 тис. грн на день. Таким чином вона отримала 800 тис. грн. 

Жінці повідомлено про підозру за ч. 3 ст. 362 (несанкціоновані дії з інформацією, яка оброблюється в комп'ютерах, автоматизованих системах, комп'ютерних мережах або зберігається на носіях такої інформації, вчинені особою, яка має право доступу до неї), ч. 2 ст. 200 (незаконні дії з документами на переказ, платіжними картками та іншими засобами доступу до банківських рахунків) та ч. 5 ст. 191 (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем) Кримінального кодексу України. Підозрюваній загрожує до 12 років позбавлення волі з конфіскацією майна. Слідчі дії тривають.

Нагадаємо, під Дніпром чоловік вкрав на пошті "автомат Калашникова".

У Сумах шахрайка видурила в пенсіонера більше 100 тисяч гривень

У Сумах шахрайка видурила в пенсіонера більше 100 тисяч гривень
 

Повʼязані теми:

Наступна публікація