У Львові подовжили локдаун, але частина учнів повернеться до школи

У Львові подовжили локдаун, але частина учнів повернеться до школи

12 листопада міська комісія може ухвалити нові карантинні рішення. 

У Львові через спалах коронавірусу до 29 листопада подовжили локдаун, проте від 15 листопада учні 1-4 класів повернуться на навчання. 

Про це повідомили у Львівській міській раді. 

Рішення про подовження карантину прийняли на міській комісії з питань надзвичайних ситуацій. Відновлення очного навчання у школах стосується лише учнів початкових класів. Всі інші карантинні обмеження у Львові діятимуть до 29 листопада. Проте у міській раді зазначили, що у п’ятницю, 12 листопада, міська комісія може ухвалити нові карантинні рішення. 

У Львівській міській раді додали, що жорсткі карантинні обмеження дозволили стабілізувати ситуацію із поширенням коронавірусу, проте ще рано говорити про спад епідемії. 

Нагадаємо, коронавірус у Львові та Львівській області сьогодні, 10 листопада, пішов на спад. Так, станом на 08:00 у регіоні вже 194 384 підтверджені випадки інфікування коронавірусом.

Читайте також: 

Записатися на вакцинацію проти COVID-19 вже сьогодні ви можете у свого сімейного лікаря або за телефоном контакт-центру МОЗ 0-800-602-019. Більше про вакцинацію ви можете дізнатися на сайті vaccination.covid19.gov.ua.

Спалах коронавірусу: на судні, що відвідувало Одеський порт, виявили захворілих

Спалах коронавірусу: на судні, що відвідувало Одеський порт, виявили захворілих

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Локдаун в Україні 2021
Наступна публікація