У Львові під міську раду принесли парти: батьки вимагають відновити навчання в школах (фото)

У Львові під міську раду принесли парти: батьки вимагають відновити навчання в школах (фото)

Фото: 032.ua

У Львівській міській раді пояснили, що вони планують відновити навчання в школі.

Під Львівську міську раду 3 листопада батьки принесли парти. Вони вимагають відновити навчання у школах. 

Про це повідомляє 032.ua.  

Батьки львівських школярів прийшли на площу Ринок під приміщення міської ради. Вони принесли із собою парти, які розклали перед Ратушею. Люди вимагали відновити повноцінне навчання у школах, наголошуючи, що дистанційна освіта не може бути якісною. 

Фото: 032.ua

До протестувальників вийшов заступник міського голови Андрій Москаленко. Він повідомив, що підтримує батьків, проте щоб запрацювали школи, мають бути вакциновані усі вчителі. Андрій Москаленко також додав, що міська влада дала вказівку школам готуватись до відновлення навчання, проте це буде можливо, коли у Львові зменшиться кількість хворих. 

Фото: 032.ua

Як повідомляє ТСН.12:00, напередодні пікету батьки створили електронну петицію про відновлення очного навчання і за 12 годин її підписало півтисячі людей.

У міськраді на це кажуть, що коронавірус нині дуже швидко розповсюджується саме у дитячих колективах, і зараз багато школярів у лікарнях з пневмоніями. В мерії сподіваються, тимчасовий перехід на "дистанційку" знизить розповсюдження хвороби. 

"У нас в місті в умовах червоної зони працює транспорт, кафе, ТРЦ. Працює все, крім шкіл. Тому ми просимо повернути дітей до шкіл, а саме до вакцинованих викладачів", - каже мама двох дітей, авторка петиції Анна Косарєва. 

"Специфіка штаму, який зараз поширюється, полягає у тому, що він вважає дітей. Ми це почали фіксувати по кількох показниках. Ми готові відкривати початкову школу, але мають бути виконані ряд вимог: має зменшитись динаміка, тобто ми щодня моніторимо ситуацію і приймаємо рішення", сказав заступник міського голови Львова Андрій Москаленко. 

Новини України: у Львові батьки школярів і вчителі приватних шкіл мітингують проти онлайн навчання

Новини України: у Львові батьки школярів і вчителі приватних шкіл мітингують проти онлайн навчання

Читайте також: 

Повʼязані теми:

Наступна публікація