У Львові через бізнес Медведчука пікетували СБУ (фото)

У Львові через бізнес Медведчука пікетували СБУ (фото)

Фото: Національний корпус

Протестувальники вимагали припинити діяльність компаній Медведчука та Козака.

У Львові у п'ятницю, 2 квітня, пікетували приміщення СБУ. Вони вимагали закрити бізнес Віктора Медведчука та Тараса Козака. 

Про це в Facebook повідомив очільник штабу Львівського осередку "Національного Корпусу" Богдан Бордун. 

Представники Національного корпусу передали працівникам СБУ в Львівській області свої вимоги щодо припинення функціонування бізнесу депутатів від ОПЗЖ. 

"Ми вимагали оперативних дій щодо спонсорів тероризму Тараса Козака, Віктора Медведчука та їхнього кривавого бізнесу на Галичині і в Україні загалом. Адже під час війни безперешкодна діяльність колаборантів - неприпустима. Попри це, влада й органи безпеки своєю бездіяльністю толерують ворога", - йдеться у повідомленні. 

Нагадаємо, раніше президент Володимир Зеленський запровадив санкції проти "правої руки" Віктора Медведчука — Тараса Козака, якому належать телеканали Newsone, 112 Україна та ZIK. Відповідний указ глава держави підписав 2 лютого. Козак був помічений у фінансових зв'язках з терористичною організацією. Таке юридичне визначення мають дві самозвані контори Кремля "ЛНР" і "ДНР". Гроші, отримані від таких структур, у всьому світі одразу стають злочинними. Але саме з них, твердить РНБО, фінансувалися три інформаційні кнопки. 

Новини України: чому активісти пікетували 18 з'їзд суддів у столиці

Новини України: чому активісти пікетували 18 з'їзд суддів у столиці

 

Повʼязані теми:

Наступна публікація