У Львові біля церкви на лавці раптово помер чоловік

У Львові біля церкви на лавці раптово помер чоловік

Фото: УНІАН

Він прийшов на службу до церкви.

У Львові 19 січня на подвір’ї церкви святого Йосафата у Шевченківському районі помер 53-річний чоловік. Львів’янину, попередньо, стало зле і він раптово помер ще до приїзду лікарів.

Про це інформують місцеві ЗМІ з посиланням на речницю Нацполіції Львівщини Світлану Добровольську.

За наявною інформацією, чоловік прийшов до церкви на ранкову службу із сусідом. Йому раптово стало зле, він вийшов на вулицю, де сів на лавку, на якій, на жаль, він і помер.

"Сьогодні було освячення води, цей чоловік, як мені розказували парафіяни, був у церкві, де йому стало зле. Йому допомогли вийти на вулицю, посадили на лавку і він помер. Викликали медиків, тоді викликали поліцію, як це і має робитися. Але ми не могли його навіть накрити, поки тіло не оглянули правоохоронці", — розповів священик у коментарі ZAXID.NET.

Своєю чергою, у поліції кажуть, що тіло чоловіка вже відправили на експертизу, яка встановить точну причину смерті. Відомо, що йому було 53 роки.

"Попередньо встановлено, що він прийшов до церкви, йому раптово стало зле, він сів на лавку і помер... У соцмережах пишуть, що він замерз і чекав у черзі на їжу, не знаю, звідки таке беруть, але всі такі повідомлення є неправдивими", — сказала Добровольська.

Нагадаємо, у Києві знайшли мертвим 37-річного індуса, який працював двірником на Борщагівці. Його обледеніле тіло виявили в закинутому автобусі 15 січня. 

Повʼязані теми:

Наступна публікація