У Львові 24-річний уродженець Харкова закидав гранатами поліцію: подробиці та фото інциденту

У Львові 24-річний уродженець Харкова закидав гранатами поліцію: подробиці та фото інциденту

Фото: прес-служба НП Львівської області

У Львові на вулиці Білогорській 4 вересня невідомий чоловік погрожував перехожим гранатою.

Коли на місце події прибули поліцейські - він жбурнув одну гранату в авто патрульних, а іншу - в бік правоохоронців. 

Про це повідомили в Нацполіції Львівської області. 

Інцидент стався у Львові 4 вересня о 14:00. Місцеві жителі повідомили, що вулицею ходить агресивний чоловік, який чіпляється до перехожих та погрожує їм гранатою. Коли правоохоронці прибули на місце події, чоловік поводився неадекватно та погрожував поліції. Він кинув одну гранату в бік копів, а іншу - в салон їхнього автомобіля. Після цього підозрюваний сховався у будинку. 

Фото: ГУ Національної Львівської поліції

На місце події прибули слідчі та інші співробітники поліції. Правоохоронці встановили особу підозрюваного це - 24-річний житель Харкова. Також у будинку переховувався його 29-річний брат. Їх затримали та невдовзі оберуть запобіжний захід. Правоохоронці через дії агресивного чоловіка не постраждали. 

"За фактом слідчі територіального підрозділу поліції відкрили кримінальне провадження за ст.348 (Посягання на життя працівника правоохоронного органу, члена громадського формування з охорони громадського порядку і державного кордону або військовослужбовця) та ч.1 ст.263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкціями статей, - довічне позбавлення волі", - йдеться у повідомленні. 

Фото: ГУ Національної Львівської поліції

Нагадаємо, у Львові в мікрорайоні Білогорща у неділю, 4 вересня, чоловік кинув гранату в авто поліції. Правоохоронців на момент вибуху в транспортному засобі не було, а тому вони не постраждали. 

Читайте також:

На Прикарпатті туристам пропонують проїхатися "соляним шляхом"

На Прикарпатті туристам пропонують проїхатися "соляним шляхом"

Повʼязані теми:

Наступна публікація