У Львові 23-річний водій BMW, втікаючи від поліції, збив пішохода і протаранив три авто: фото

Кермувальник пояснив, чому кинувся на втечу від копів.

У середу ввечері, 11 серпня, у Львові 23-річни водій автомобіля BMW, втікаючи від поліції, збив пішохода та влетів у три припарковані машини. Потерпілого госпіталізували, а водія-втікача затримали.

Про це повідомили у патрульній поліції Львівщини.

"Вчора близько 21:00 на вулиці Замарстинівській патрульні помітили, як автомобіль BMW здійснив обгін потоку транспортних засобів зустрічною трамвайною колією.

Поліцейські дали водієві вказівку зупинитися, однак він її проігнорував і почав втікати. Екіпаж розпочав переслідування, але далеко порушник не заїхав", - розповідають у поліції.

Фото: www.facebook.com/Патрульна поліція Львівської області

На перехресті з вулицею Заводською водій не впорався з керуванням і збив пішохода на нерегулюваному пішохідному переході, а потім за інерцією, вдарив ще три припаркованих автомобілі: дві Skoda Octavia та Ford Focus. Це і зупинило втікача.

Патрульні негайно викликали для 21-річного потерпілого швидку допомогу. За попередніми даними, він сильно не постраждав. Після надання допомоги в лікарні, його відпустили додому.

За кермом автомобіля BMW був 23-річний львів'янин. Свій вчинок він пояснив тим, що в нього посвідчення водія видане на два роки. Чоловік вже має два штрафи і не хотів третього, щоб не складати знову іспити.

Перевірка на стан алкогольного та наркотичного сп'яніння показала, що водій був тверезим.

Нагадаємо, у Львівській області легковик влетів у вантажівку: двоє людей загинули на місці ДТП.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Аваріі та ДТП
Наступна публікація