У Львівській області зіткнулись два буси, легкове авто та локомотив: п'яний водій заявив, що "це не він зробив"

У Львівській області зіткнулись два буси, легкове авто та локомотив: п'яний водій заявив, що "це не він зробив"

Нетверезий водій вчинив також сутичку із поліцією.

У Львівській області поблизу села Липник у понеділок, 17 травня, сталась масштабна ДТП за участі двох мікроавтобусів, легкового автомобіля та локомотива. Аварію спричинив нетверезий водій Renault Trafic. 

Про це повідомили у патрульній поліції Львівської області. 

Аварія сталась орієнтовно о 22 годині на трасі Тернопіль — Львів — Рава-Руська. Там водій автомобіля Renault Trafic спочатку врізався у Mercedes-Benz Sprinter, якого відкинуло на автомобіль Mercedes-Benz.Після цього бус Mercedes-Benz Sprinter врізався у локомотив. 

Поліцію на місце події викликали очевидці. Винуватець ДТП 49-річний водій Renault Trafic заявив, що "це не він зробив" та заявив, що він іде геть. Правоохоронці змушені були затримати підозрюваного в ДТП. 

"Свідки події пояснили, що саме цей чоловік керував автомобілем Renault Trafic. На місце події прибув адвокат. В його присутності чоловік пройшов перевірку на алкотестері Drager. Результат — 1,6 проміле. Порушник не погодився з результатом і відмовився проходити перевірку в медичному закладі", - йдеться у повідомленні. 

На мешканця Київської області склали протокол за ст. 185 (злісна непокора законному розпорядженню або вимозі поліцейського) КУпАП та винесли постанову за ч. 1 ст. 126 (керування транспортним засобом без необхідних документів) КУпАП та склали протокол за ч. 1 ст. 130 (керування транспортним засобом в стані сп'яніння) КУпАП.

Фото: www.facebook.com/Патрульна поліція Львівської області

Триває розслідування ДТП. 

Нагадаємо, у Львові водійка зіткнулася з двома трамваями, у салоні була трирічна дитина.

ДТП з доріг України – "ДжеДАІ" за 17 травня 2021 року

ДТП з доріг України – "ДжеДАІ" за 17 травня 2021 року

 

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Аваріі та ДТП
Наступна публікація