Спалах COVID-19: у Львові розгортають додаткові госпіталі

Спалах COVID-19: у Львові розгортають додаткові госпіталі

Фото: Associated Press

У Львові додатково розгорнуть 366 місць для хворих на коронавірус.

У Львові через спалах коронавірусу розгорнуть додаткові госпіталі. Їх організують у приміщеннях діючих міських лікарень. 

Про це у Facebook повідомив міський голова Львова Андрій Садовий. 

Мер Львова зазначив, що наразі у лікарнях перебуває 652 хворих на коронавірус. За останню добу у Львові госпіталізували 79 людей, виписали з лікарень – 46.

"Таку динаміку ми спостерігаємо вже другий тиждень. З кожним днем кількість важких хворих збільшується, а запас ліжок зменшується. І це відбувається дуже швидко. Сьогодні міська комісія з надзвичайних ситуацій затвердить кількість і місце розташування госпіталів, які будуть розгорнуті на базі наших поліклінік", - повідомив Андрій Садовий. 

Міський голова Львова наголосив, що загалом на першому етапі планується організувати 366 місць для хворих на коронавірус, а саме в: амбулаторному відділенні, яке знаходиться у 8-й лікарні — 36 ліжок; 2-ому поліклінічному відділенні на вул. Мазепи — 150 ліжок; 4-й поліклініці на просп. Червоної Калини — 60 ліжок; 2-й поліклініці на вул. Симоненка — 70 ліжок; 10-й клінічній лікарні на вул. Бой-Желенського — 50 ліжок

Також Садовий закликав жителів Львова уникати масових святкувань та розваг у нічних клубах. 

Нагадаємо, коронавірус у Львові 16 березня зробив величезний стрибок. За вчорашню добу лабораторні центри провели 2289 ПЛР-тестів, з яких 1065 – позитивні результати. Серед них – 616 мешканців Львова. 

Коронавірус в Україні: за минулу добу інфікувалися  понад 9 тисяч українців

Коронавірус в Україні: за минулу добу інфікувалися  понад 9 тисяч українців

 

Повʼязані теми:

Наступна публікація