СБУ оголосила про антитерористичні навчання під Львовом: що слід знати

СБУ оголосила про антитерористичні навчання під Львовом: що слід знати

Фото: СБУ

Під час тренувань передбачено проведення обмежувальних заходів на окремих територіях

Під Львовом від 12 до 14 травня будуть проводитись планові антитерористичні та контрдиверсійні навчання, які будуть наближені до реальних, повідомляє у фейсбук Управління Служби безпеки України у Львівській області. 

Йдеться про певні незручності для жителів Жовкви, Куликова та Дублян. Служба просить належним чином реагувати на вимоги правоохоронців.

«Під час навчань передбачено проведення обмежувальних заходів на окремих територіях, можливість перевірки документів громадян, догляду автомобільного транспорту. Тому СБУ просить громадян мати при собі документи, що посвідчують особу», - зазначено  в повідомленні.

Під час навчань буде дотримано права і свободи людини.

У разі виявлення підозрілих предметів чи засобів ураження або інших протиправних дій слід звертатися за номерами «гарячої лінії» УСБУ у Львівській області (032) 261-61-42, або телефонувати 102.

Нагадаємо, на Волині відбулися антитерористичні навчання. Під час цих навчань основна увага зосереджувалася на відпрацюванні спільних дій підрозділів під час охорони держкордону та захисту стратегічно важливих об’єктів.

Повʼязані теми:

Наступна публікація