Різанина біля розважального клубу: у Львові вдарили ножем поліцейського і ще одного чоловіка (фото)

Різанина біля розважального клубу: у Львові вдарили ножем поліцейського і ще одного чоловіка (фото)

Фото: npu.gov.ua

Двоє зловмисників чинили опір під час затримання.

У Львові двоє чоловіків біля розважального закладу напали і вдарили ножем чоловіка, а після цього поранили ножем і поліцейського, який намагався зупинити їх, перебуваючи поза службою. Про поранених потерпілих поліцію повідомили медики.

Про це повідомила пресслужба поліції Львівщини.

"Вночі 17 серпня в одному з львівських магазинів сталася конфліктна ситуація між двома чоловіками та компанією друзів. У результаті інциденту чоловіки почали погрожувати компанії фізичною розправою, а вже через кілька днів біля одного з розважальних закладів Львова зловмисники підійшли до 25-річного чоловіка, з яким у них раніше виникла сутичка, та вдарили його ножем", - йдеться у повідомленні.

Поруч, у позаслужбовий час, перебував працівник поліції, який спробував затримати нападників, однак ті завдали йому ножове поранення у живіт.

Фото: Головне управління Національної поліції у Львівській області

Правоохоронці встановили нападників, ними виявились 45-річного мешканець Львова та 36-річний киянин. Виявилося, що один із них уже неодноразово мав проблеми із законом. Під час затримання зловмисники чинили опір працівникам поліції.

Фото: Головне управління Національної поліції у Львівській області

За фактом злочину розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження), ч. 4 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, раніше у Львові причетний до вчинення домашнього насильства 38-річний чоловік побив поліцейського, який приїхав на виклик.

Повʼязані теми:

Наступна публікація