Проникла в дім і била пенсіонера цеглою по голові: у Львівській області 40-річна жінка вчинила розбій

Проникла в дім і била пенсіонера цеглою по голові: у Львівській області 40-річна жінка вчинила розбій

Фото: Головне управління Національної поліції у Львівській області

Нападниця вкрала у літнього чоловіка 1600 грн, мобільний телефон і втекла, але поліція оперативно її розшукала і затримала.

У вівторок ввечері, 6 квітня, у одному із сіл Золочівського району Львівської області 40-річна жінка вчинила розбійний напад на 80-річного пенсіонера в його будинку. Жінка проникла в дім, де почала бити чоловіка та вимагати гроші. Отримавши бажане, нападниця втекла. 

Про це повідомили у пресслужбі поліції Львівської області.

Подія сталась близько 21:00 вечора. Незнайома жінка зайшла в незачинений будинок 80-річного пенсіонера. Спершу нападниця погрожувала господарю і вимагала гроші. Чоловік віддав грабіжниці 600 грн, однак їй виявилося цього недостатньо. Вона почала бити господаря – завдала кілька ударів по голові уламком цегли, замотаним в поліетиленовий пакет, викрала ще тисячу гривень, мобільний телефон, після чого втекла.

Після цього травмований чоловік зателефонував в поліцію. Правоохоронці оперативно затримали нападницю. Нею виявилася 40-річна мешканка району. У неї вилучили речові докази.

За цим фактом відкрили кримінальне провадження за ч.3 ст.187 (розбій) ККУ. Винуватиці загрожує позбавлення волі на строк від семи до 12 років із конфіскацією майна. Невдовзі затриманій оберуть міру запобіжного заходу.

Нагадаємо, у Києві нападник вдарив чоловіка цеглиною по голові та відібрав 300 тисяч гривень.

Повʼязані теми:

Наступна публікація