Порно на контрольній: викладач "Львівської політехніки" отримав догану за незвичну методику

Порно на контрольній: викладач "Львівської політехніки" отримав догану за незвичну методику

фото / Центр комунікацій "ЛП"

За пікантні картинки тестах викладача не звільнили.

Викладачу Національного університету "Львівська політехніка" Дмитру Зербіно, який показував студентам-першокурсникам порнографічні зображення під час тестування, оголосили догану. Таке рішення ухвалила спеціальна комісія, яка розслідувала поведінку викладача, повідомляє ZAXID.NET.

"Йому висловили догану за використання неопробованих навчальних матеріалів. Також попередження отримав директор інституту, завідувач кафедри і голова науково-методичної комісії", – розповіла керівниця прес-служби "Львівської політехніки" Наталія Павлишин.

Дмитро Зербіно майже два місяці був відсторонений від викладання, а тепер повертається до роботи.

Нагадаємо, 59-річний викладач Інституту комп’ютерних наук Національного університету "Львівська політехніка" Дмитро Зербіно показував студентам-першокурсникам порнографічні зображення під час тестування з дискретної математики. Викладач називав свою методику викладання "релаксною" і заявляв, що подібну використовують у Японії. Про інцидент розповіла випускниця вишу у грудні 2020 року.

У зв'язку з цим в університеті створили комісію для розслідування інциденту, а викладача тимчасово відсторонили від  роботи. В кінці року комісія завершила свою роботу і передала висновки у ректорат.

Догану викладачу внесуть у його трудову книжку. Він повертається на роботу, однак не зможе викладати за старою методикою.

"Оголені" картинки: як у Львівському виші викладач пояснював дискретну математику

"Оголені" картинки: як у Львівському виші викладач пояснював дискретну математику

Повʼязані теми:

Наступна публікація