Під Львовом 16-річний хлопець потрапив до реанімації: на уроках вживав наркотики

Під Львовом 16-річний хлопець потрапив до реанімації: на уроках вживав наркотики

Фото: pixabay.com

Медики врятували хлопця.

У селі Солонка, що під Львовом, госпіталізували 16-річного хлопця, який, імовірно, отруївся наркотиками

Про це пише Zaxid.net.

Хлопця госпіталізували в понеділок, 12 грудня. За даними видання, йому стало зле під час уроків. У Львівському обласному центрі екстреної медичної допомоги та медицини катастроф повідомили, що хлопця доправили з підозрою на отруєння наркотиками. Його стан був тяжкий, і підлітка відправили до реанімації Західноукраїнського спеціалізованого дитячого медичного центру.

Медики зазначили, що хлопця до них привезли із втратою свідомості, запамороченням, загальною слабкістю, розширенням зіниць. Зараз йому вже краще і загрози життю немає.

Лікарі не повідомляють, через які саме наркотики госпіталізували хлопця, проте за неофіційними даними, школярі під час уроків курили у школі марихуану. У школі Солонки інцидент не прокоментували, поліція повідомила, що до них не надходило звернення про отруєння наркотиками.

Нагадаємо, в Одеському районі сталася страшна смерть цивільного подружжя. Слідство ще триває, проте попередньо встановлено, що вони померли від передозування наркотиками.

Також у Львові розгулював голий 44-річний місцевий житель Павло К., якого за тиждень чотири рази зупиняли за кермом Toyota Land Cruiser у стані наркотичного сп’яніння.

Читайте також:

Новини Миколаєва: безхатьки пиячать та вживають наркотики поряд з дитячим садком і школою

Новини Миколаєва: безхатьки пиячать та вживають наркотики поряд з дитячим садком і школою

Повʼязані теми:

Наступна публікація