Під час пожежі у львівській багатоповерхівці загинув чоловік, ще 10 людей врятували (фото)

Під час пожежі у львівській багатоповерхівці загинув чоловік, ще 10 людей врятували (фото)

Фото: Управління ДСНС у Львівській області

Загорання сталось на вул. Миколайчука, 30.

Сьогодні, 24 серпня, близько 03:50 год., у Львові на вул. Миколайчука, 30, в квартирі виникла пожежа. Під час гасіння пожежі було виявлено тіло власника квартири 1951 року народження.

Про це повідомила пресслужба ДСНС у Львівській області.

Займання виникло на третьому поверсі п'ятиповерхового будинку.

Фото: Управління ДСНС у Львівській області

На момент прибуття вогнеборців до місця виклику з вікон квартири вибивався чорний дим. Рятувальники застосували спеціальні апарати захисту органів дихання та зору і приступили до ліквідації займання та порятунку людей.

Через сильне задимлення, що виникло внаслідок загорання, сходова клітка швидко наповнилась токсичними продуктами згорання. Тож, з метою гарантування безпеки мешканцям багатоповерхівки, з верхніх поверхів, на вулицю вивели 9 осіб.

Також, як стало відомо, на п’ятому поверсі в квартирі перебувала 10 літня дитина з інвалідністю, тож вогнеборці за допомогою рятувального пристрою винесли хлопчика на руках на свіже повітря.

Одночасно з порятунком мешканці сусідніх квартир, вогнеборці проводили ліквідацію пожежі в квартирі. Під час ліквідації займання в квартирі вогнеборці виявили тіло чоловіка. Загиблим виявився власник квартири – чоловік 1951 року народження.

О 04:22 рятувальникам вдалось локалізувати пожежу, о 04:27 ліквідувати. Внаслідок пожежі вогнем знищено речі домашнього вжитку на площі 20 м кв.

До ліквідації пожежі залучили 18 чоловік особового складу та 4 одиниці спецтехніки.

Причини та обставини виникнення пожежі наразі встановлюються.

Нагадаємо, у Києві зайнявся балкон багатоповерхівки. На момент виникнення пожежі, власники квартири покинули помешкання і негайно викликали на допомогу вогнеборців.

Повʼязані теми:

Наступна публікація