Мав 100% ураження легень: у лікарні помер 20-річний студент з Львівської області

Мав 100% ураження легень: у лікарні помер 20-річний студент з Львівської області

фото / ТНПУ

В університеті висловили співчуття родині та близьким померлого Василя Ромахи.

У Тернополі помер 20-річний студент з Нової Кам'янки Львівської області Василь Ромах. Хлопця госпіталізували з високою температурою до однієї з місцевих лікарень, де через кілька днів він помер.

Як пише ZAXID.NET, близько півтора тижня тому студент другого курсу історичного факультету Тернопільського національного педагогічного університету захворів начебто на звичайну застуду. За кілька днів до госпіталізації він мав високу температуру, а вже у лікарні у нього діагностували 100% ураження легень.

Як розповів декан історичного факультету Тернопільського національного педагогічного університету Володимир Місько, хлопець брав активну участь у студентському житті.

"Нам усім шкода, що така молода людина пішла з життя так рано. Попередньо, лікарі кажуть, що його раптова смерть могла бути спричинена як наслідок від "ковіду". Окрім того, в нього була діагностована рідкісна хвороба легень", ­­­- сказав Володимир Місько.

Наразі офіційної інформації про те, що 20-річний Василь помер внаслідок коронавірусу - немає.

В університеті висловили співчуття родині та близьким померлого юнака.

"Василь був надзвичайно допитливим, цікавим, розумним студентом, зі сміливою життєвою позицією, неординарний, активний у громадських заходах на факультеті. Один – з кращих наших студентів. Ця несподівана втрата принесла великий сум у студентський та викладацький колектив факультету та університету", - зазначили в адміністрації навчального закладу.

Поховають Василя Ромаху у його рідному селі на Львівщині.

Читайте також:

Коронавірус в Україні: кількість недужих за добу перевищила 37 тисяч

Коронавірус в Україні: кількість недужих за добу перевищила 37 тисяч

Повʼязані теми:

Наступна публікація