Мама не пустила гуляти: у Львові з вікна третього поверху випала 10-річна дівчинка

Мама не пустила гуляти: у Львові з вікна третього поверху випала 10-річна дівчинка

Фото: www.facebook.com/Патрульна поліція Львівської області

За життя дитини борються медики.

У Львові на вулиці Шевченка  у вівторок, 18 травня, з третього поверху випала 10-річна дівчинка. Дитину терміново госпіталізували у лікарню. 

Про це повідомили у патрульній поліції Львівської області. 

Правоохоронці опитали свідків події та встановлює усі обставини інциденту. 

"Патрульні негайно приїхали на місце події. Забезпечили безперешкодний проїзд екстреної швидкої медичної допомоги. Транспортували разом з медиками дівчинку до карети швидкої і супроводили її до медичного закладу", - йдеться у повідомленні. 

Як повідомляє ТСН.12:00, 10-річну дівчинку, яка випала з вікна третього поверху, нині рятують. Дитина летіла вниз з вікна власної квартири. ЇЇ одразу ушпиталили, лікарі діагностували компресійний перелом хребта. Нині юна пацієнтка в реанімації, у стані середньої тяжкості, у свідомості. На сьогодні заплановані додаткові обстеження.

У поліції з'ясували: родина, в якій виховується дитина, благонадійна. Поки подробиці розслідування не розголошують. Втім як стало відомо ТСН з власних джерел, дівчинка вискочила з вікна через те, що мама не пустила її гуляти. За останній час у цьому районі це вже другий випадок, коли з багатоповерхівки випала дитина. Минулого тижня з восьмого поверху випала дворічна дівчинка. Вона загинула на місці.

Нагадаємо, у Краматорську з вікна 4 поверху випав 3-річний малюк.

Повʼязані теми:

Наступна публікація