Григорій Козловський передав військовому госпіталю у Львові 2 апарати на 4 млн грн

Дата публікації
Перегляди
1822
Час на прочитання
2 хв
Поділитись:
Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Viber
Григорій Козловський передав військовому госпіталю у Львові 2 апарати на 4 млн грн

Почесний президент ФК "Рух", бізнесмен Григорій Козловський спільно з благодійною організацією "Рух у Майбутнє" передали у військовий госпіталь Львова два апарати вартістю 4 млн гривень.

Про це повідомляється на сайті клубу.

Козловський спільно з представники благодійної організації відвідали один з військових госпіталів Львова, де проходять реабілітацію українські військові, та передали закладу наркозо-дихальний апарат та нейрохірургічний мікроскоп.

Вартість двох таких життєвонеобхідних апаратів складає близько 4 млн гривень.

Зазначається, що "Руху у майбутнє" вдалось зібрати кошти завдяки акціям та внескам небайдужих людей, які впродовж трьох останніх місяців долучились до роботи фонду. 

"Основні напрямки нашого фонду - допомога діткам-біженцям та допомога госпіталям, які займаються реабілітацією військових. Раді, бо вже бачимо плоди нашої роботи. Ці апарати врятують багато життів і вже допомагають лікарям у їхній нелегкій роботі. Ми маємо пам’ятати, що в нас в Україні триває війна. І тільки разом, спільними зусиллями, ми зможемо перемогти", - повідомив співзасновник організації Олег Шпур.

Своєю чергою, Григорій Козловський зазначив, що це відповідь усім скептикам, які ставлять під сумнів доцільність існування спорту та футболу у воєнний час.

"Цією акцією ми хочемо показати, що футбольна спільнота не стоїть осторонь тих проблем, які зараз є в країні. Це наш внесок у майбутнє перемогу, так ми допомагаємо нашим військовим боротися з тою нечистю, яка напала на нашу землю", - наголосив Григорій Козловський.

Нагадаємо, раніше Григорій Козловський поділився своїми думками щодо старту нового сезону Української прем'єр-ліги, який має розпочатися 23 серпня. На його думку, це буде нелегкий сезон, але водночас і особливий.

Наступна публікація