Детокс-терапію по Маєру тепер можна пройти у Львові: медцентр Григорія Козловського став сертифікованим партнером

Дата публікації
Перегляди
2610
Час на прочитання
3 хв
Поділитись:
Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Viber
Детокс-терапію по Маєру тепер можна пройти у Львові: медцентр Григорія Козловського став сертифікованим партнером

Спеціальний курс з очищення організму від шлаків, токсинів та непотрібних йому жирів, розроблений австрійським ученим, доктором Францом Ксав’єром Маєром ще на початку 20-го століття, тепер можна пройти у Львові в медичному центрі Emily Medical Center, який належить бізнесмену й почесному президенту футбольного клубу "Рух" Григорію Козловському.

Нещадно медичний заклад, який розташований у мальовничому природному куточку на березі озера в лісопарковій зоні міста Лева (до площі Ринок лише 4 км), отримав статус сертифікованого центру терапії за програмою доктора Маєра.

Про це повідомив головний лікар та керівник Emily Medical Center Тарас Кльофа.

За словами головного лікаря медцентру, отримання статусу сертифікованого центру з проведення Маєр-терапії дозволить надавати пацієнтам якісну допомогу згідно критеріїв міжнародної спільноти Маєр-терапевтів.

Як відомо, терапія передбачає дієтичне харчування, спрямоване на підвищення життєвих сил людини, за допомогою яких можна покращити здоров'я та позбутися хронічних захворювань.

Терапія за програмою доктора Маєра підбирається індивідуально для кожного пацієнта й корисна усім, незалежно від віку чи наявності хронічних ускладнень. Збагачення комплексу терапії мануальними практиками, масажем, лімфодренажною та кисневою терапією дозволяють інтенсифікувати лікування і досягти кращих результатів за обмежений час.

Член міжнародної організації Маєр-терапевтів Сепп Фергель під час візиту до Львова зазначив, що вражений побаченим у Emily Medical Center, й додав, що центр відповідає усім міжнародним стандартам якості.

"Оснащення медичного центру на дуже високому рівні, усе продумано до дрібниць. Emily Medical Center абсолютно конкурентоздатний на світовій арені. Тут кваліфікований та привітний лікарський склад, чудове обслуговування пацієнтів та високого рівня кухня. Також один із найголовніших критеріїв оцінювання – наявність в медичному центрі сертифікованих лікарів, згідно з системою Маєр-терапії. І можу запевнити, що в Emily Medical вони є", – зазначив за результатами свого візиту Сепп Фергель.

Він також додав, що ситуація, що склалася зараз в Україні – жахлива. Втім, на його думку, дуже важливо, що в країні продовжують працювати такі куточки, як Emily Medical Center, де можна оздоровитися та відчути себе безпечно.

"В такі складні часи ми не зупиняємося, а продовжуємо будувати Україну. Ми дуже вдячні доктору Сеппу Фергелю, який наважився приїхати до України й високо оцінив нашу з дружиною роботу. Це дійсно хороша новина, оскільки Emily Medical Center став всього третім медцентром в Україні, який офіційно має можливість проводити Маєр-терапію", – заявив Григорій Козловський.

Emily Medical Center – унікальний простір управління віком, здоров’ям та красою, адже саме тут кваліфіковані лікарі надають послуги на рівні світових стандартів медицини та косметології.

Кожна з лікувально-оздоровчих програм тривалістю 7 або 14 днів розробляється та формується індивідуально для пацієнта сертифікованими фахівцями Emily Medical Center за результатами комплексного обстеження.

Незалежно від тривалості, програми включають детокс та антиейджинг-терапію, а також складаються з п’яти блоків: дієтичне харчування; апаратно-лабораторна діагностика та консультації лікарів; терапії, апаратні методики, масажні та гідромасажні процедури; медикаментозне лікування; питний режим та підбір мінеральних вод у бюветі медичного центру.

Повʼязані теми:

Наступна публікація