Частину різдвяного ярмарку у Львові під час локдауну зачинять: що працюватиме

Частину різдвяного ярмарку у Львові під час локдауну зачинять: що працюватиме

Фото: УНІАН

На ярмарку має бути дотримано всіх карантинних вимог.

У Львові згідно з вимогами січневого карантину, який діятиме в Україні від 8 до 24 січня, буде змінено роботу різдвяних ярмарків у центрі міста. Так, всі ятки з сувенірами зачинять, а столики на вулиці, призначені для їжі, приберуть.

Про це заявила директорка департаменту економічного розвитку ЛМР Ірина Кулинич.

За її словами, на різдвяному ярмарку у Львові будуть працювати тільки будиночки з їжею та готовими стравами на виніс. Втім, їхня реалізація буде здійснювати з дотриманням карантинних вимог, йдеться зокрема, про соціальну дистанцію у 1,5 м, масковий режим і дезінфекцію.

"Відповідно до постанови уряду, на ярмарку всі будиночки, які реалізують сувенірну продукцію, будуть зачинені, і всі виносні столики теж будуть прибрані. Але можна здійснювати реалізацію продуктів харчування на виніс, тому продукти харчування будуть на ярмарку. Звісно, усе має бути з суворим дотриманням карантинних вимог", — пояснила Кулинич.

Нагадаємо, що уряд ухвалив рішення про посилення карантину в Україні від 8 до 24 січня включно 2021 року. Відповідну постанову Кабмін затвердив під час позачергового засідання 9 грудня. 

Детально про те, що буде заборонено і дозволено у січні в Україні, читайте у спеціальному матеріалі.

Карантинне свято: як у Києві зустріли Новий 2021 рік

Карантинне свято: як у Києві зустріли Новий 2021 рік

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Коронавірус в Україні
Наступна публікація