"Боронив нас до останнього подиху": на Донбасі загинув 27-річний військовий з Львівщини

"Боронив нас до останнього подиху": на Донбасі загинув 27-річний військовий з Львівщини

фото / Роман Задорожний, Facebook

Боєць загинув біля на Луганщині.

У понеділок, 30 серпня, поблизу Попасної на Луганщині загинув військовослужбовець 24-ї окремої механізованої бригади імені Короля Данила Роман Задорожний. 27-річний боєць родом із Львівщини.

Про це повідомила пресслужба Львівської облдержадміністрації.

"Співчуваємо рідним та близьким", - додали в ОДА.

Про смерть військового також повідомила волонтерка Асоціації ветеранів війни та учасників АТО/ООС Кам’янеччини Роксана Терлецька.

"Страшна та болюча звістка прилетіла до нас з фронту. Вчора у зоні АТО/ООС поблизу Попасної загинув член нашої організації "Асоціація ветеранів війни та учасників АТО/ООС Кам'янеччини", наш земляк, патріот, який боронив нас від перших днів війни і до останнього подиху", – написала жінка на своїй сторіці у Facebook.

Роман Задорожний родом із Добротвору Львівської області, у нього залишилася мама, сестри та брати.

За попередніми даними, загиблого військового привезуть на батьківщину в четвер, 2 вересня.

Як повідомлялось, протягом минулої доби, 30 серпня,  збройні формування Російської Федерації 11 разів порушили режиму припинення вогню на Донбасі. Внаслідок обстрілів один українскьий військовий загинув, ще один зазнав поранення.

Нагадаємо, 19 серпня у зоні ООС на Донбасі від кулі снайпера загинув 41-річний військовий зі Львова Василь Островський. Він також служив у 24-й окремій механізованій бригаді імені короля Данила, яка дислокується у Яворові.

Повʼязані теми:

Наступна публікація