9 разів вдарив її ножем: стало відомо, чому хлопець вбив 19-річну студентку у Львові

9 разів вдарив її ножем: стало відомо, чому хлопець вбив 19-річну студентку у Львові

фото / Facebook

Мертву дівчину знайшли в одній із кімнат з дев'ятьма ножовими пораненнями у ділянці грудної клітки.

Затриманий за підозрою у вбивстві 19-річної львівської студентки Дарьї Косенок з Дніпропетровщини, зізнався у вбивстві, кажуть у поліції. До страшного злочину його нібито штовхнули ревнощі, йдеться у випуску ТСН.12:00.

"Так, як ми з ним спілкувались, це на ґрунті ревнощів, на побутовому ґрунті, виник такий конфлікт. В подальшому йому вже важко пояснити свої дії", - прокоментував керівник Львівського районного управління поліції Павло Гарасим.

Новини України: 19-річну студентку львівського університету знайшли мертвою в орендованій квартирі

Новини України: 19-річну студентку львівського університету знайшли мертвою в орендованій квартирі

Як повідомляє ZAXID.NET, зі слів затриманого, він приревнував свою кохану і тому дев'ять разів вдарив її ножем.

Відомо, що у Львові затриманий не проживав, приїжджав сюди час від часу для зустрічей з Дарьєю. Кілька тижнів тому пара посварилися, хлопець забрав у дівчини телефон, і вона написала на нього заяву у поліцію. Але через кілька днів Дарья забрала заяву, пояснивши, що у неї немає претензій до хлопця.

Дарья та її хлопець зустрічалися близько двох років, кажуть поліції. У переддень вбивства пара винайняла квартиру на добу, а пізніше продовжила перебування ще на день. Перед трагедією ніхто з них не розпивав алкоголь. Тіло дівчини знайшли в одній із кімнат з дев'ятьма ножовими пораненнями у ділянці грудної клітки.

"Бойфренд 19-річної Дарьї, знаючи, що на вході в будинок є камера, втікав через вікно. Сам він не працює, займався програмуванням", – розповів Павло Гарасим.

Підозрюваного у вбивстві 19-річного мешканця Житомира затримали в одному з хостелів Східниці, де він переховувався. Спершу хлопець втік зі Львова до Дрогобича, а звідти до Східниці.

Нагадаємо, зниклу безвісти 19-річну студентку з Дніпропетровської області Дарью Косенок з множинними ранами знайшли ввечері 30 березня в орендованій квартирі у Львові. Виявила тіло дівчини і викликала поліцію власниця квартири на вулиці Личаківській.

Вбивці Дарьї Косенок загрожує покарання - до 15 років позбавлення волі.

Повʼязані теми:

Наступна публікація