У Львівській області дорожчає проїзд у приміських маршрутках: яка вартість однієї поїздки

У Львівській області дорожчає проїзд у приміських маршрутках: яка вартість однієї поїздки

Фото: censor.net.ua

Тарифи зросли практично на всіх напрямках.

У Львівській області вчергове перевізники підняли вартість проїзду у приміських та міжміських маршрутках. Тепер за поїздку у  приміському транспорті (одна зупинка) доведеться віддати не 10, а 12 гривень.

Про це повідомляє ZAXID.NET з посиланням на керівника концерну "Екопастранс", який об’єднує низку перевізників Ігоря Самардака.

Загалом від середини червня і до сьогодні тарифи зросли до 30% майже в усіх напрямках. Таким чином, за словами перевізника, продовжується поступове збільшення вартості проїзду, яке розпочали у минулому році через негативний вплив карантинних обмежень.

Ігор Самардак уточнив, що таке рішення ухвалила Асоціація перевізників Львівщини і скориговане з усіма перевізниками.

Так, зросла вартість проїзду на приміських та міжміських маршрутах практично усіх напрямків – самбірському, миколаївському, радехівському, кам’янка-бузькому, бродівському.

Водночас в управлінні транспорту ЛОДА кажуть, що обласні держадміністрації вже кілька років не впливають на утворення тарифів перевізниками і фактично не втручаються в цей процес. А реагувати на порушення має Антимонопольний комітет.

Нагадаємо, останнє зростання цін на проїзд у громадському транспорті Львова відбулось зовсім нещодавно - наприкінці травня. Вартість однієї поїздки збільшили на 3 грн. Тож львів'янам довелось платити не 7, а 10 грн. 

Повʼязані теми:

Наступна публікація